Autóhitel - Vállalkozói hitel - Adósságrendező hitel


Kedvező autóhitel konstrukciót keres? Oldalunkon mint minden hitelkonstrukcióra, erre is megoldást találhat. Kedvező ajánlatunkban autó vásárlásában, autó hitelkiváltásban és autó gyorskölcsönnel állunk rendelkezésére. 

Autóhitel és autólízing


Az autóhitel használt és új autóra is igénybe vehető magán és vállalkozások számára egyaránt, ahol maga az autó lesz a hitelkonstrukció fedezete. Használt autó esetében a hitelkonstrukció futamideje végén nem lehet az autó 15 évnél idősebb.

Autókölcsön esetén a futamidőt 12-96 hónap között szabadon választhatja meg és az önerőnek el kell érnie a minimális 20%-os mértéket. A minimum felvehető hitelösszeg nem lehet kisebb mint 300.000ft.

Autóhitel esetén is élhet a hitelkiváltás adta lehetőségekkel, mert előfordulhat, hogy régebbi hitelénéál kedvezőbb ajánlatot tudunk tenni, így érdemes lecserélni azt. Kiváltásán keresztül Ön akár 25%-al kedvezőbb havi törlesztőrészleteket érhet el.


A vállalkozói hitel elérhető konstrukciói:


Beruházási hitel: ez a vállalkozói hitel fajta akkor segíthet Önnek, ha Ön vállalkozását szeretné fejleszteni, de ehhez nem áll megfelelő anyagi helyzetben. A beruházási hitel segítségével Ön ingatlan, kapacítás, építéssel kapcsolatos kiadásait finanszírozhatja

Rullírozó vállalkozói hitel: a vállalkozás a banki keret mértékéig kölcsönt vehet fel, amit vállalkozásának áru, anyag és vásárlásának finanszírozására költhet el. A rullírozó hitel a banki keret mértékéig használható fel, majd kiürülése esetén kezdődik a törlesztés.

Projekt vállalkozói hitel: milliós és milliárdos projektek finanszírozására alkalmas hitelforma. Felhasználása építkezés, üzlet kialakítás, illetve gépi állomány beszerzése esetén ajánlott.

Folyószámla hitel: forgóeszköz, illetve árukészlet finanszírozására szolgál.

Adósságrendező hitel


Hiteleinek kedvezőbb hitelbe való bedolgozás az adósságrendező hitel. Használatával Ön számos hiteleinek törlesztőrészletét tudja egyetlen termékbe csomagolni. Elérhető euró illetve forint alapon is.

Az adósságrendező hitel kiválló megoldás lehet, ha a családot érintő hitelekeket egyetlen jelzálog alapú hitelbe vonjuk össze. Használatával jelentős megtakarítást, kedvezőbb törlesztőrészleteket kapunk.

Az adósságrendező hitelek ismérve, hogy csak jelzálog alapú hitelkonstrukcióban érhetőek el. Ennek oka, hogy csak ez a fedezeti forma tudja biztosítani azt a biztonságot, amivel rendelkeznie kell egy hiteleket összevonó hitel terméknek.

 

 

Hirdetési lehetőség


Hirdetési lehetőség az NKOM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Tanácsadói vonal:

 

+DM D0 J0 TW TM

MNB: 113080142752