Biztosítás kalkulátor: váltás, kötés, díjszámítás, online összehasonlítás

Az alábbi biztosítás kalkulátor űrlap kitöltése Önnek teljesen ingyenes. Miután Ön ezt kitöltötte és a „Küldés” gomb megnyomásával eljuttatta munkatársunkhoz, Önt felkeressünk e-mailben vagy telefonon hogy egy személyes találkozó alkalmával segítsünk Önnek pénzügyeiben. Az összehasonlítás és díjszámítás nem csak online és e-mailben történik, a szerződés kötés személyesen történik
 
Sok biztosítás kalkulátor található az interneten amelyek segítségével látszólagosan könnyen elvégezhető az online összehasonlítás és díjszámítás. A lényegi rész a szerződés kötés után van, amikor az alkusz a papírok kezelését bonyolítja, amely biztosító váltás esetén sosem egyszerű. Mi ezt INGYEN és mindenféle díjtól mentesen vállaljuk, amennyiben minket választ.
 
Amennyiben kérdése merül fel a biztosító váltás vagy a kalkulátor működésével kapcsolatban, kérjük hívja a +DM D0 J0 TW TM mobilszámot. Az űrlap kitöltése nem jár semmilyen kötelezettséggel, adatait szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk ki és csak pénzügyi, biztosítási ajánlatok és információk közlésére használjuk.


Az Ön neve:
  *
Címe:
  *
E-mail címe:
  *
Biztosítási ajánlatot kérek:
  *
Kérjük írja meg hogy miben lehetünk még segítségére::
* Kötelező mező

Hirdetési lehetőség


Hirdetési lehetőség az NKOM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Tanácsadói vonal:

 

+DM D0 J0 TW TM

MNB: 113080142752