Eladó ház - Családi házak - Telek - Kiadó iroda


Családi ház és ingatlan kínálatok az egész ország területéről. Oldalunk lehetőséget nyújt Önnek, hogy megtalálja álmai eladó ház, családi házak, telek és kiadó iroda kínálatát.A jó döntés egy életre szól.

Magyarország családi házak kínálata sokrétű és minden igény kielégítő, elég csak beírnunk a megfelelő kulcsszót a keresőbe, és rögtön számos lehetőség közül választhatunk. Mint minden döntés, az ingatlan vásárlás is egy megfontolt és tervezést igénylő feladat. Nem elég azzal tisztában lennünk, hogy mennyi pénzünk van rá, de tisztában kell lennünk elhelyezkedésével, és értékállóságával is. 

Sokan elfeledik, hogy a családi házak közt is van jó befektetés, és kevésbé az. Mivel sok a változó, így ha vásárlásra adjuk a fejünket a következő tényezőket tartsuk szem előtt.

Az eladó ház vásárlása esetén nézzük meg annak a településhez viszonyított elhelyezkedését. Sok esetben egy kevésbé frekventált hely elsőre jónak tűnik, de csak akkor, ha minden közlekedési eszköz rendelkezésre áll. Ha ífjú házasként veszünk családi házat, akkor gondoljunk arra is, hogy mi lesz akkor, ha gyermekünk születik. A kis jövevény számára fontos a biztonság, így az orvos közelsége életbevágóan fontos lehet.

Mérlegeljük azt is, hogy milyen szomszédokat kapunk. Nem feltétlenül biztos, hogy egy drága ház a szomszédok irányába is ugyanezt a "drágaságot" hozza. Igyekezzünk olyan helyen választani a családi házak közül, ahol már most tudható, hogy jövőbeli közvetlen szomszédaink kik lehetnek

A telek vásárlásában gondolkodnunk és egy később saját erőből építkezünk rajta, akkor a telek jövőbeli értékének meghatározásán keresztül számoljunk ki a családi ház teljes költségét. Ha a telek ára nincs köszönőviszonyban a környéken található kész családi ház és telek értékekkel, akkor mérlegeljük az eladó házra elköltött összeg felső határát.


Kiadó iroda - hogyan válasszunk

Budapest a kiadó iroda/ák szempontjából meglehetősen gazdagon ellátott város. Úton útfélen találkozhatunk kedvező ajánlatokkal, de ahogy egy eladó ház esetében, itt is érdemes az igényekhez mérten kiválasztani a legjobb ajánlatot.

Kiadó irodák nagy része euró alapon érhető el, és ennek négyzetméter ára az irodaház elhelyezkedésétől, szolgáltatásától és presztízs értékétől függ. Ha nem irodaházban szeretnénk kiadó irodát bérelni, akkor arra figyeljünk, hogy a belváros látható helyeinek nagy forgalmú területén béreljünk azt. Ebben az esetben egy jó front oldali cégér esetén az irodában akár közvetlen az utcáról bejövő látogatókon keresztül is forgalmat bonyolíthatunk. Ez a megoldás kisebb cégeknek, üzletközőknek lehet hasznos, mert így egy 16-20nm területű kiadó iroda jóval olcsóbb havi kiadással jár, mint egy irodaház ugyanekkora bérelt helysége. 

 

Hirdetési lehetőség


Hirdetési lehetőség az NKOM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Tanácsadói vonal:

 

+DM D0 J0 TW TM

MNB: 113080142752