Hitel - Hitelkalkulátor - Hitelkiváltás - Hitelek


A legjobb, az Ön számára megfelelő hitel megtalálása nem könnyű feladat, így érdemes szakértő kezekre bízni a hitelek megfelelő kiválasztását. Minden hitel terméknek megvan a maga pozitívuma és árnyoldala, így a lehető legjobb hitel kiválasztásában egy megfelelően felépített hitelkalkulátor lehet a segítségünkre.

Nem szabad elfelednünk, hogy a kedvező hitel kiválasztásának alapkövetelménye, hogy tisztában legyünk költségeivel és így a lehető legjobb ajánlat közül válasszunk. Ebben lehet segítségére az nkom weboldal, ahol egy rövid űrlap kitöltése után szakemberünk megkeresi Önnek a legmegfelelőbb hitel konstrukciót.


Előnyök, ha hitelének ügyintézését ránk bízza:

- ingyenes hitelügyintézés
- közel 30 bank és pénzügyi társaság portfóliójának ismerete
- több éves szakmai tapasztalat
- bankfüggetlen tanácsadás


Számunkra fontos, hogy ha jelenlegi hitelkonstrukcióját kedvezőbbre szeretné cserélni, akkor a hitelkiváltás folyamatából Ön csak a hitel termék pozitív változásait vegye észre. Az ügyintézés folyamatában igyekszünk minden terhet levenni a váláról, ami magában foglalja a fölhivatali ügyintézést, tulajdoni lap beszerzését és a hitelek kiváltásának további lépéseit.

Oldalunkon keresztül Ön euró és forint alapon igényelhet kedvező kamatozású hitelt családja vagy vállalkozása részére akár 30 éves futamidő igénybevételével. Ellenőrizze le Ön is a lehetőségeket a hitelkalkulátor használatával.
 
Segítségünkkel Ön nem csak egy ingyenes szolgáltatást, hanem kényelmet és szakértelmet kap hiteleinek kiváltásakor, vagy új hitel igénylésekor. Fontos tudnia, hogy az Ön megelégedettsége ami szakszerű munkánk mérőegysége, így tudásunkhoz mérten Ön a legjobb és legkedvezőbb hitelek közül választhat, ha elküldi ingyenes online hiteligénylés űrlapunkat.

A hiteligénylést követő napokban kollégánk az Ön által adott elérhetőségek egyikén felveszi Önnel a kapcsolatot, és az Ön lehetőségeire szabott hitel konstrukciót megismerteti Önnel. Az így kiválasztott hitelek egyike az Ön jövőbeli elképzeléseinek alappillére lesz, ami kedvező törlesztő részleteket és futamidőt tartalmaz, legyen az hitelkiváltás vagy új, jelzálog alapú hiteligénylés.

Fogalmak

Hitelkalkulátor:

Egy olyan online számoló eszköz, amivel Ön kiszámolhatja jövőbeli hitelének megközelítő havi törlesztőrészletét. A díjszámoló a hitel termékek összesített költségeinek felhasználásával - kamat és kezelési költség, igényelt hitelösszeg, futamidő és hiteltermék típusa alapján számolja ki a várható havi törlesztő részletek nagyságát.

Hitelkiváltás:

Olyan hitel konstrukció, aminek segítségével a régebbi kedvezőtlen hiteleket egy olcsóbb konstrukcióba vonjuk össze. Ennek a megoldásnak köszönhetően jelentős havi kiadáscsökkentést lehet elérni. A hitelkiváltás ezen felül a havi szétaprózott hitelek egy helyre történő fizetésében is segítségére lehet. Szintén kiszámolható a hitel kalkulátor segítségével. 

 

Hirdetési lehetőség


Hirdetési lehetőség az NKOM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Tanácsadói vonal:

 

+DM D0 J0 TW TM

MNB: 113080142752