Hitel kalkulátor, lakáshitel összehasonlítás, banki hitelfelvétel

Kérjük töltse ki az űrlapot amely a banki hitelfelvétel első lépése. Miután kitöltötte az űrlapot, kérjük kattintson a „Küldés” gombra, így adatai eljutnak hiteltanácsadó munkatársainkhoz. Ezután kollégánk keresni fogja Önt e-mailben vagy telefonon, hogy a további részleteket egyeztessék illetve hogy Ön később egy esetleges személyes találkozó alkalmával egy hitel összehasonlítás és tanácsadás keretében bővebb információhoz jusson.
 
Lakáshitel, jelzáloghitel illetve egyéb fedezet alapú hitel esetén kérem különösen ügyeljen arra, hogy az űrlap összes mezője ki legyen töltve. Ez azért különsen fontos, mert csak az összes információ birtokában végezhető el a lakáshitel összehasonlítás és csak így tudjuk Önnek a legjobb ajánlatot adni. 
 
Amennyiben bármi kérdése van a hitel kalkulátor vagy az oldalunk működésével kapcsolatban, kérjük érdeklődjön a  +DM D0 J0 TW TM telefonszámon.

Az NKOM.hu kizárólag banki hitelfelvétel és egyéb pénzügyi lehetőségek közvetítésével foglalkozik. Ez az Ön számára teljesen ingyenes és nem jár semmiféle kötelezettséggel.Az Ön adatait harmadik fél részére nem szolgáltatjuk ki és csak és kizárólag pénzügyi ajánlatok küldésére használjuk.

Az ön neve:
  *
Lakcím:
  *
Telefonszám:
  *
E-mail cím:
  *
Hiteligénylő kora:
  *
Ingatlan jellege / családi ház, sorház, panel /:
  *
Az ingatlan értéke:
  *
Jelenlegi ingatlan teher:
  *
Igényelt hitel összege:
  *
Milyen hitelt igényel?:
  *
Szerepel a BAR listán?:
  *
Bevonható a hitelügyletbe olyan személy, aki nem BAR listás?:
  *
Kérjük írja meg röviden, hogy miben lehetünk segítségére. Több információ birtokában nagyobb eséllyel tudunk megoldást találni Önnek:
* Kötelező mező

Hirdetési lehetőség


Hirdetési lehetőség az NKOM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Tanácsadói vonal:

 

+DM D0 J0 TW TM

MNB: 113080142752