Kötelező biztosítás kalkulátor - Életbiztosítás - Utasbiztosítás - Lakásbiztosítás


Kötelező biztosítás - kalkulátor

A kötelező biztosításunk autónk egyik legfontosabb már a nevében is kötelezőnek titulált biztosítása. Az utolsó szabályzott kötelező biztosítás kampány 2010 novemberében volt és 2011-ben a kötelező biztosítás felmondásának időpontja nem év végén, hanem a biztosítás évfordulójának napján válik esedékessé. A biztosítók közlési kötelezettsége is változik, így a biztosítási szerződés lejárta előtt az ügyfelet 50 nappal hamarabb értesítenie kell a KGFB díjainak alakulásáról.Fontos, hogy minden esetben tisztában legyünk kötelező biztosításunk várható díjainak alakulásáról. Ezért a megfelelő minden díjtételt és kedvezményt tartalmazó kötelező biztosítás kalkulátor használata az Ön érdeke. Nem elég 1 biztosító ajánlatait megismernünk, törekedjünk arra, hogy megismerjük az összes biztosító ajánlatát. Kedvező kötelező biztosítás 2011 ajánlat kötés segítségünkkel.

Életbiztosítás

Népszerű befektetési forma az életbiztosítás. Miközben életünket védjük, jelentős megtakarításhoz is juthatunk általa. A legnépszerűbb biztosítási forma a befektetéssel kombinált életbiztosítás.Minden életbiztosítás biztosítási eseménye a halál vagy bizonyos előre meghatározott biztosítási események megtörténte. Népszerűek a befektetéssel kombinált és kockázati, csupán bizonyos biztosítási eseményekre fizető életbiztosítási ajánlatok.

A befektetési biztosítás lényege, hogy az általunk befizetett biztosítási díj meghatározott részét a biztosító nagyobb kockázatú értékpapírokba, vagy kisebb kockázatú államkötvényekbe rakja. Vásároljunk olyan életbiztosítást, ami garantált nyereséget hozó befektetést hozó kisebb kockázatú biztosítás.


Utasbiztosítás

Mikor külföldre utazunk, családunk biztonságára is oda kell figyelnünk. Az utasbiztosítás ebben lehet segítségünkre. Összege mindig attól függően változik, hogy hova utazunk és milyen szolgáltatásokat veszünk igénybe. Pontosan határozzuk meg, hogy milyen biztosítási eseményekre szeretnénk megoldást találni, és ez alapján döntsünk az utasbiztosítás ajánlatok között.

Az alapbiztosítások nagy része tartalmazza az alap egészségügyi szolgáltatást, sürgősségi betegbiztosítást, baleset biztosítást, poggyászbiztosítást. Fontoljuk meg minden esetben, hogy egy távoli országban milyen élethelyzetek esetén jönne jól egy kombinált az alap szolgáltatásokat kiegészítő utasbiztosítás megléte.


Lakásbiztosítás

Egy lakás nem lehet biztonságban egy megfelelő lakásbiztosítás megléte nélkül. Óvjuk értékeinket és kössünk olyan lakásbiztosítás szerzősést, ami nem alul és nem felülbiztosított. Figyeljünk arra, hogy minden lakásunkat érintő biztosítási eseményt tartalmazzon lakásbiztosításunk. Az alap lakásbiztosítás csak az úgynevezett elemi károkra és bizonyos betöréses lopásokra ad biztonságot, így érdemes ezt kibővítve olyan lakásbiztosítás szerződést kötni, ami minden jövőbeli igényünket 100%-ban ki tudja majd elégíteni. Itt is igaz a mondás, hogy a biztosítást fizetni nyűg, de a bajban jó ha van. 

 

Hirdetési lehetőség


Hirdetési lehetőség az NKOM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Tanácsadói vonal:

 

+DM D0 J0 TW TM

MNB: 113080142752KGFB díjnemfizetés

A KGFB, vagyis a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás alól jogilag nincs kibúvó. Mivel a KGFB díj megfizetése nem önkéntes és nem is szabadon megválasztható. Erre törvény kötelez minden gépkocsi tulajdonost, vagy üzembentartót. A kötelező biztosítás mindig a gépjármű üzembentartójára vonatkozik, függetlenül attól, hogy ez a személy eltér a tulajdonos személyétől. Tovább: KGFB díjnemfizetés

KGFB váltás év közben

A 2012-es kötelező biztosítás díjak értesítőit most postázták ki az autósoknak a biztosítók. Összesen 3,3 millió autóst érint az év végi kötelező biztosítás váltás, 800 ezer autósnak pedig év közben kell majd biztosítót választaniuk, mert ők 2010. január. 1. után vásároltak gépjárművet. Tovább: KGFB váltás év közben