Kötelező biztosítás váltás év közben

A 2012-es kötelező biztosítás díjak értesítőit most postázták ki az autósoknak a biztosítók. Összesen 3,3 millió autóst érint az év végi kötelező biztosítás váltás, 800 ezer autósnak pedig év közben kell majd biztosítót választaniuk, mert ők 2010. január. 1. után vásároltak gépjárművet.


Ezek az autósok most nem kapnak díjértesítőt, ugyanakkor ők is jobban járnak, ha most választanak biztosítót az idei kampányban. Ebben az esetben az új kötelező biztosítás szerződésének indítását az aktuális dátum lejáratához kell igazítani.


A biztosítók az év végi kampányban sokkal előnyösebb és kedvezőbb díjat értékesítenek, mint év közben. Ezért minden olyan autósnak érdemes most megejteni a kötelező biztosítás váltást, akinek év közre esik a KGFB szerződésének évfordulója. Azonban egy dologgal most ők sem számolhatnak, mégpedig a baleseti adó mértékével, egyelőre számukra is egy adat ismert, hogy a baleseti adó, a kötelező biztosítás éves díjának 30%-át teszi ki.


A biztosító váltást azok az autósok is, akiknek év közre esik a kötelező biztosítás szerződésük évfordulójának a dátuma, egyszerűen, és kényelmesen megtehetik az interneten, a kötelező biztosítás kalkulátor használatával.

 

Hirdetési lehetőség


Hirdetési lehetőség az NKOM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Tanácsadói vonal:

 

+DM D0 J0 TW TM

MNB: 113080142752