Személyi kölcsön - Hitel - Gyorskölcsön - Gyorshitel


Személyi kölcsön és személyi hitel igénylés egyszerűen segítségünkkel. Ingatlan fedezet nélküli csupán jövedelem alapú hitelre van szüksége? Akkor Ön a legjobb helyen jár. A személyi hitel termékek nagy százaléka forint alapon érhető el. Vannak olyan pénzügyi társaságok, ahol még elérhető a deviza alapú személyi kölcsön, de ennek jövőbeli kockázata nem feledteti azt a tény, hogy idővel drágább lehet havi törlesztőrészletünk. Érdemes tehát hazai fizetőeszközben felvennünk kiszemelt személyi kölcsönünket.

A személyi hitel nagy előnye, hogy a személyi hitel nyilvántartása, folyósítása és törlesztése forint alapon történik, így az árfolyamkockázatból eredő ingadozások nem érintik hitelünk havi törlesztő részleteit. További előnye, hogy hitelünk előre tervezhető költségeket jelent, ami kevésbé terheli meg a családi kasszát.

Minden jövedelem alapú hitelt az jellemzi, hogy a személyi hitel felvevője nem szerepelhet a KHR listán, se passzív, se aktív tagként. Kivételt jelenthet az a passzív BAR-os ügyfél aki 2 éve már visszafizette hitelét.

A személyi kölcsön alapfeltétele, hogy az igénylő 6 hónapos folyamatos munaviszonnyal rendelkezzen jelenlegi munkahelyén. A munkaszerződés nem lehet határozott, csak határozatlan idejű  munkaszerződés.

A hitel mértéke személyi hitel esetén az igazolható jövedelem maximum 6-8 szorosa lehet. Plusz jövedelmek bevonásával ez az összeg elérheti a tízszeres szórzót is. Igénylés esetén nem csak a munkabér összegét vizsgálják meg, hanem az azt érintő további látható levonásokat is - egyéb hitelek részletei, biztosítás, közüzemi számla.


Gyorshitel és gyorskölcsön konstrukciók

A gyorshitel jellemzője, hogy akár órákon belül pénzéhez juthat. Kevesebb a felvehető hitelösszeg, mert a gyorshitel nagyobb kockázati tényezővel jár a pénzügyi társaság számára. A gyorskölcsön másik fontos jellemzője, hogy a havi törlesztőrészletek a nagy kockázatból eredően jóval magasabbak, mint egy személyi kölcsön esetében.

A gyorskölcsön 30.000-200.000ft között igényelhető maximum 60 hetes időtartamra kezes és fedezet nélkül. Ami biztonságot jelenthet, hogy a törlesztőrészletek változatlanok a teljes futamidő alatt és nem érintik az árfolyam és kamatkockázatból eredő külső tényezők.

A gyorshitel igénylésének általános feltételei

  1. betöltött 18 éves életkor
  2. magyarországi bejelentett lakcím / ideiglenes vagy állandó /
  3. rendszeres igazolt jövedelem
  4. személyi igazolvány / állandó, érvényes /
  5. lakossági bankszámla / csak átutalásos gyorskölcsön igénylése esetén / 

Hirdetési lehetőség


Hirdetési lehetőség az NKOM.hu oldalon. Bővebb információkért kérjük jelentkezzen a kapcsolat menüponton keresztül!

Tanácsadói vonal:

 

+DM D0 J0 TW TM

MNB: 113080142752